Home
Bedrijfsvoorstelling
Horeca & Hotel
Instellingen
Missie
Contact
Referenties
4de generatie
Informatie
Route
Algemene Voorwaarden Belgie
Algemene voorwaarden Nederland
 
gallery
  Administratie
Beheren
Powered by EZDigisite
EZDigisite is brandname of Digibel

Bedrijfsvoorstelling

Wasserij NOVA, gesticht in 1947, is gespecialiseerd in het reinigen van horeca-textiel.

Daarnaast is NOVA in 1990 gestart met een groothandel in textiel.

Dankzij haar jarenlange ervaring en grote vezelkennis zijn wij zonder twijfel de ideale partner om U te adviseren over de verkoop of verhuur van Uw horeca-textiel. Het "NOVA" tafellinnen heeft een driemaal langere levensduur, is kleurvaster en heeft een perfecte strijkkwaliteit !

Door het moderne en milieubewuste machinepark is de slijtage van uw linnen tot een minimum beperkt.

In de loop der jaren is NOVA onder de bezielende handen van de familie Lefèvre uitgegroeid tot één van de modernste en meest gespecialiseerde in haar streek. NOVA is actief in Belgisch Limburg, Nederlands Limburg en in Nederlands Brabant.

Voortdurend wordt er in kennis en technologie geïnvesteerd zodat uw wasgoed optimaal en met zorg kan worden gereinigd. Wij hebben respect voor de natuur, het gebruikte water wordt immers voor 75% gerecycleerd.

Al jaren reinigen wij voor vele gerenommmeerde hotels, restaurants, verhuurbedrijven en instellingen, al dan niet in combinatie met ons unieke linnenverhuursysteem. Kortom onze onderneming geniet een uitstekende reputatie en hanteert een goed georganiseerde werkwijze die bovenal klantvriendelijk is

Welkom in de wereld van Nova.